مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علت خواب زياد چيست؟ اين سؤال براي بسياري از كساني كه درگير پرخوابي هستند تبديل به يك چالش جدي شده است. خواب زياد تمام جوانب زندگي روزمره را تحت تأثير قرار مي‌دهد. به‌علاوه باعث مشكلاتي مانند ديابت، احساس كسالت و حتي اختلالاتي در حافظه مي‌شود. با اين‌حال علت خواب زياد با توجه به هركس و شرايط جسمي و رواني او مي‌تواند متفاوت باشد. براي اينكه بتوانيد دلايل پرخوابي خود و همين‌طور راهي براي درمان آن پيدا كنيد، بهتر است راجع به اين موضوع از يك روانشناس كمك بگيريد.

خواب زياد يا هايپرسومنيا

خواب زياد يا هايپرسومنيا در مقابل بي‌خوابي قرار دارد. كساني كه درگير خواب زياد هستند معمولاً بيش از 9 ساعت در طول شبانه‌روز مي‌خوابند. اما گاهي باز هم احساس مي‌كنند كه خسته‌اند و نياز به استراحت دارند. درواقع مي‌توان گفت براي آن‌هايي كه دچار پرخوابي هستند هيچ لذت و تفريحي بالاتر از خواب نيست.

جالب است بدانيد كه هايپرسومنيا تنها به ساعت خواب شب تا صبح گفته نمي‌شود و آن‌هايي كه درگير اين بيماري هستند معمولاً در طول روز، به‌خصوص بعدازظهرها يا هر زمان ديگري مثل اوقات استراحت در محل كار يا داخل وسايل حمل‌ونقل عمومي هم فرصت را براي خواب غنيمت مي‌دانند. به همين خاطر براي تشخيص اين بيماران معمولاً گفته مي‌شود كه آن‌ها در طول شبانه‌روز بيش از 9 ساعت يا در حدود 10 تا 12 ساعت مي‌خوابند. 

علت خواب زياد

براي درمان مشكل خواب زياد، در ابتدا بايد علت آن را شناسايي كرد. برخي تصور مي‌كنند كه استراحت براي بدن ضروري است و با اينكار انرژي بيشتري در طول روز خواهند داشت. اما فراموش نكنيد كه معايب خواب زياد، بيشتر از مزاياي آن است. در سنين كودكي و يا در دوران سالمندي است خوابيدن زياد طبيعي خواهد بود؛ اما در ميان اين دو دوره بايد به كيفيت و كميت خواب توجه بيشتري داشت.

📌مشكلات خواب

اختلالات خواب يكي از مهم‌ترين دلايلي هستند كه ممكن است باعث خواب زياد شوند. مشكلاتي مثل آپنه تنفسي، كابوس ديدن يا به‌خصوص بي‌خوابي باعث مي‌شوند در طول شب خواب كافي نداشته باشيد. بي‌خوابي باعث مي‌شود احساس خستگي تمام طول روز را همراه‌تان باشد و احتمالاً براي جبران اين خستگي زمان بيشتري را به خواب اختصاص مي‌دهيد. اگر احساس مي‌كنيد درگير هر يك از انواع اختلالات خواب شده‌ايد بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد. 

📌بيماري‌هاي روحي

مشكلات روحي و به‌خصوص افسردگي علت خواب زياد هستند. تا جايي كه كتاب راهنماي اختلالات و بيماري‌هاي رواني پرخوابي را يكي از نشانه‌هاي اصلي افسردگي مي‌داند. بيماران افسرده به دليل انرژي پايين و بي‌ميلي نسبت به فعاليت‌هاي روزانه ترجيح مي‌دهند، ساعت بيشتري را در رخت‌خواب بمانند. با شروع درمان افسردگي مشكلات خواب نيز در اين بيماران به‌تدريج از بين خواهد رفت.

📌مشكلات جسماني

بسياري از بيماري‌هاي جسماني مثل عفونت‌ها، كم‌خوني و همين‌طور مشكلات تنفسي مي‌توانند علت خواب زياد باشند. در اين شرايط بدن توانايي لازم براي فعاليت روزانه را ندارد و شما زودتر از حالت طبيعي خسته مي‌شويد.

📌مصرف داروهاي خاص

بعضي از داروها مثل داروهاي ضدحساسيت يا ضداضطراب و افسردگي مي‌توانند باعث خواب زياد در بيمار شوند. علاوه بر داروها بعضي از انواع مواد مخدر به‌خصوص كند‌كننده‌هاي دستگاه عصبي مي‌تواند باعث پرخوابي در مصرف‌كننده باشد. در بيشتر موارد احساس خواب آلودگي يا نياز به خواب از عوارض جانبي دارو ها محسوب مي‌شود. گاهي زندگي شخصي و حرفه اي افراد تحت تاثير اين عارضه قرار خواهدگرفت.

عوارض خواب زياد

شايد از نظر شما و به‌خصوص كساني كه دچار بي‌خوابي هستند پرخوابي موضوع خيلي بدي هم نباشد. خواب كافي به معني احساس آرامش و حال خوب است. تا جايي كه شايد اصلاً آن را بيماري به‌حساب نياوريم. اما بررسي‌ها نشان مي‌دهد كساني كه دچار خواب زياد هستند؛ به احتمال بيشتري نسبت به ديگران دچار بيماري‌هايي مثل ديابت و افزايش وزن مي‌شوند. به‌علاوه خواب زياد مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي در حافظه فرد باشد.

يكي از مشكلات جدي كساني كه دچار پرخوابي هستند اين است كه آن‌ها معمولاً زمان كافي براي رسيدگي به برنامه‌هاي روزانه خود را ندارند. درنتيجه مجبورند كارهايشان را سريع‌تر و بي‌دقت‌تر انجام دهند يا آن‌ها را به زمان ديگري موكول كنند. اين كار علاوه بر مشكلاتي كه براي آن‌ها ايجاد مي‌كند باعث اضطراب و نگراني ذهني هم مي‌شود. اين بيماران دائماً نگران كارهايي هستند كه بايد انجام دهند اما مرتباً روي‌هم جمع مي‌شوند و تنها حجم آن‌ها بيشتر مي‌شود. اين نگراني و اضطراب مي‌تواند سلامت روحي بيمار را تحت تأثير خود قرار دهد.

درمان خواب زياد

 

برخي تصور مي‌كنند كه خواب زياد نمي‌تواند يك اختلال محسوب شود. يا از عوارض آن آگاه نيستند به همين دليل براي درمان اقدامي نمي‌كنند. از طرف ديگر افرادي هستند كه به دليل اين مشكل، از طرف ديگران سرزنش شده و يا مورد قضاوت قرار مي‌گيرند. به اين نكته توجه داشته باشيد كه اين مشكل به تازگي ايجاد شده است و يا شما هميشه مدت زمان خواب طولاني داشتيد. البته براي تشخيص دقيق و درمان خواب زياد بايد به پزشك مراجعه كرده و از درمان خودسرانه پرهيز نمود.

يك برنامه منظم داشته باشيد

ساده‌ترين راه براي درمان خواب زياد اين است كه يك برنامه روزانه منظم براي خواب‌ و بيداري در نظر بگيريد. سعي كنيد هميشه و حتي در روزهاي تعطيل ساعت مشخصي براي خوابيدن و بيدار شدن داشته باشيد. اين كار شايد در روزهاي اول بسيار سخت يا حتي غيرممكن به نظر برسد اما به‌تدريج بدنتان به اين برنامه عادت مي‌كند.

به‌عبارت‌ديگر براي خوابيدن و بيدار شدن در يك زمان مشخص شرطي مي‌شويد و ساعت بيولوژيك بدن با اين شرايط هماهنگ مي‌شود. درنتيجه پس از مدتي به‌صورت خودكار در زمان مشخص از خواب بيدار مي‌شويد.

عوامل مزاحم را از خودتان دور كنيد

يكي از دلايل خواب زياد اين است كه در طول ساعات شب خواب باكيفيتي نداشته‌ايد. به همين خاطر صبح‌ها هم احساس خستگي مي‌كنيد و از هر فرصتي براي خوابيدن استفاده خواهيد كرد. براي اينكه بتوانيد در طول شب خواب خوبي داشته باشيد بايد بعضي از عوامل مزاحم را از خود دور كنيد.

براي مثال مطمئن شويد محل خواب ازنظر تاريكي و سكوت در شرايط مناسبي قرار دارد. استفاده نكردن از تلفن همراه در ساعت‌هاي قبل از خواب هم مي‌تواند تأثير بسياري در كيفيت خواب شما داشته باشد.

پياده‌روي در نور خورشيد

حتماً در طول روز و به‌ خصوص اوايل صبح زماني را به پياده‌روي اختصاص دهيد. جذب نور خورشيد باعث ترشح هورمون‌هايي در بدن مي‌شود كه خستگي را از شما دور مي‌كند و باعث مي‌شود انرژي لازم براي فعاليت را به دست آوريد. همچنين برخي از هورمون هاي تنظيم ساعت شبانه روز بدن تحت تاثير نور ترشح مي‌شوند. به همين دليل بهتر است كه براي درمان خواب زياد، ساعاتي از روز را در معرض نور آفتاب باشيد.

از مشاور كمك بگيريد

شايد بارها با خودتان تصميم گرفتيد ساعت مشخصي از روز بيدار شويد و به كارهايتان برسيد، اما موفق نشده‌ايد. وقتي چند بار با چنين تجربه‌اي درگير مي‌شويد كم‌كم اعتمادبه‌نفستان را از دست مي‌دهيد و ديگر حتي خودتان هم حساب چنداني روي برنامه‌هايتان باز نمي‌كنيد. از طرف ديگر نشخوار فكري و يا اضطراب شبانه نيز از دلايل ديگر دير به خواب رفتن و خواب زياد خواهند بود. برخي از افراد از خواب به عنوان يك مكانيسم دفاعي در مقابل اضطراب استفاده مي‌كنند. 

اگر چنين تجربه‌اي را بارها داشتيد بهتر است اين‌بار براي درمان خواب زياد از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با انجام تست‌هاي مختلف و مصاحبه باليني متوجه الگوي خواب‌وبيداري و سبك زندگي‌تان مي‌شوند و مي‌توانند برنامه مناسبي براي درمان ارائه كنند.

✅دارو درماني

به‌علاوه گاهي اوقات نياز است كه براي شروع درمان از بعضي داروها هم استفاده كنيد. به همين خاطر اگر دچار مشكل پرخوابي شده‌ايد. بهتر است راجع به آن از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. استفاده از داروهاي درمان اختلالات خواب نيازمند تجويز پزشك است و نبايد آنها را به صورت خودسرانه مصرف كرد. در برخي موارد اين داروها مي‌توانند اعتياد آور باشند. مصرف دارو ، هميشه براي بي خوابي نيست؛ گاهي براي خواب زياد نيز افراد مجبور به مصرف دارو هستند.

سخن پاياني

با توجه به متن بالا، دريافتيم كه خواب زياد به دلايل مختلفي ايجاد مي‌شود و عوامل زيادي بر آن موثر هستند. نياز به خواب و استراحت، يكي از نيازهاي طبيعي بدن است كه افراد بايد به كيفيت آن اهميت دهند. اختلالات خواب شروع كننده بسياري از اختلالات جسماني و رواني هستند. از اين رو افراد بايد آنها را جدي گرفته و براي درمان اقدام كنند. براي تشخيص و درمان بيماري هاي خواب بايد به روانپزشك و روانشناس مراجعه كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علت خواب زياد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

اختلال پرخوابي چيست؟

پرخوابي يكي از انواع اختلالات خواب است كه باعث مي‌شود فرد در طول شبانه‌روز بيش از 9 ساعت بخوابد.

چه دلايلي براي پرخوابي وجود دارد؟

ساير اختلالات خواب مثل مشكلات تنفسي، افسردگي و همين‌طور بسياري از مشكلات جسماني مي‌توانند باعث بروز پرخوابي شوند.

منبع: علت خواب زياد چيست

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/14  ] [ ۱۲ ] [ newmiind ] [ ]

علت خواب زياد چيست؟ اين سؤال براي بسياري از كساني كه درگير پرخوابي هستند تبديل به يك چالش جدي شده است. خواب زياد تمام جوانب زندگي روزمره را تحت تأثير قرار مي‌دهد. به‌علاوه باعث مشكلاتي مانند ديابت، احساس كسالت و حتي اختلالاتي در حافظه مي‌شود. بااين‌حال علت خواب زياد با توجه به هركس و شرايط جسمي و رواني او مي‌تواند متفاوت باشد. براي اينكه بتوانيد دلايل پرخوابي خود و همين‌طور راهي براي درمان آن پيدا كنيد، بهتر است راجع به اين موضوع از يك روانشناس كمك بگيريد.

منبع : علت خواب زياد چيست

خواب زياد يا هايپرسومنيا

خواب زياد يا هايپرسومنيا در مقابل بي‌خوابي قرار دارد. كساني كه درگير خواب زياد هستند معمولاً بيش از 9 ساعت در طول شبانه‌روز مي‌خوابند. اما گاهي باز هم احساس مي‌كنند كه خسته‌اند و نياز به استراحت دارند. درواقع مي‌توان گفت براي آن‌هايي كه دچار پرخوابي هستند هيچ لذت و تفريحي بالاتر از خواب نيست.

جالب است بدانيد كه هايپرسومنيا تنها به ساعت خواب شب تا صبح گفته نمي‌شود و آن‌هايي كه درگير اين بيماري هستند معمولاً در طول روز، به‌خصوص بعدازظهرها يا هر زمان ديگري مثل اوقات استراحت در محل كار يا داخل وسايل حمل‌ونقل عمومي هم فرصت را براي خواب غنيمت مي‌دانند. به همين خاطر براي تشخيص اين بيماران معمولاً گفته مي‌شود كه آن‌ها در طول شبانه‌روز بيش از 9 ساعت يا در حدود 10 تا 12 ساعت مي‌خوابند. براي آشنايي با ساير اختلالات خواب كليك كنيد.

علت خواب زياد

مشكلات خواب

اختلالات خواب يكي از مهم‌ترين دلايلي هستند كه ممكن است باعث خواب زياد شوند. مشكلاتي مثل آپنه تنفسي، كابوس ديدن يا به‌خصوص بي‌خوابي باعث مي‌شوند در طول شب خواب كافي نداشته باشيد. بي‌خوابي باعث مي‌شود احساس خستگي تمام طول روز را همراه‌تان باشد و احتمالاً براي جبران اين خستگي زمان بيشتري را به خواب اختصاص مي‌دهيد. اگر احساس مي‌كنيد درگير هر يك از انواع اختلالات خواب شده‌ايد بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كمك بگيريد.

بيماري‌هاي روحي

مشكلات روحي و به‌خصوص افسردگي علت خواب زياد هستند. تا جايي كه كتاب راهنماي اختلالات و بيماري‌هاي رواني پرخوابي را يكي از نشانه‌هاي اصلي افسردگي مي‌داند. بيماران افسرده به دليل انرژي پايين و بي‌ميلي نسبت به فعاليت‌هاي روزانه ترجيح مي‌دهند، ساعت بيشتري را در رخت‌خواب بمانند. با شروع درمان افسردگي مشكلات خواب نيز در اين بيماران به‌تدريج از بين خواهد رفت.

مشكلات جسماني

بسياري از بيماري‌هاي جسماني مثل عفونت‌ها، كم‌خوني و همين‌طور مشكلات تنفسي مي‌توانند علت خواب زياد باشند. در اين شرايط بدن توانايي لازم براي فعاليت روزانه را ندارد و شما زودتر از حالت طبيعي خسته مي‌شويد.

مصرف داروهاي خاص

بعضي از داروها مثل داروهاي ضدحساسيت يا ضداضطراب و افسردگي مي‌توانند باعث خواب زياد در بيمار شوند. علاوه بر داروها بعضي از انواع مواد مخدر به‌خصوص كند‌كننده‌هاي دستگاه عصبي مي‌تواند باعث پرخوابي در مصرف‌كننده باشد.

عوارض خواب زياد

شايد از نظر شما و به‌خصوص كساني كه دچار بي‌خوابي هستند پرخوابي موضوع خيلي بدي هم نباشد. خواب كافي به معني احساس آرامش و حال خوب است. تا جايي كه شايد اصلاً آن را بيماري به‌حساب نياوريم. اما بررسي‌ها نشان مي‌دهد كساني كه دچار پرخوابي هستند با احتمال بيشتري نسبت به ديگران دچار بيماري‌هايي مثل ديابت و افزايش وزن مي‌شوند. به‌علاوه خواب زياد مي‌تواند باعث بروز مشكلاتي در حافظه فرد باشد.

يكي از مشكلات جدي كساني كه دچار پرخوابي هستند اين است كه آن‌ها معمولاً زمان كافي براي رسيدگي به برنامه‌هاي روزانه خود را ندارند. درنتيجه مجبورند كارهايشان را سريع‌تر و بي‌دقت‌تر انجام دهند يا آن‌ها را به زمان ديگري موكول كنند. اين كار علاوه بر مشكلاتي كه براي آن‌ها ايجاد مي‌كند باعث اضطراب و نگراني ذهني هم مي‌شود. اين بيماران دائماً نگران كارهايي هستند كه بايد انجام دهند اما مرتباً روي‌هم جمع مي‌شوند و تنها حجم آن‌ها بيشتر مي‌شود. اين نگراني و اضطراب مي‌تواند سلامت روحي بيمار را تحت تأثير خود قرار دهد.

درمان خواب زياد

يك برنامه منظم داشته باشيد

ساده‌ترين راه براي درمان پرخوابي اين است كه يك برنامه روزانه منظم براي خواب‌وبيداري در نظر بگيريد. سعي كنيد هميشه و حتي در روزهاي تعطيل ساعت مشخصي براي خوابيدن و بيدار شدن داشته باشيد. اين كار شايد در روزهاي اول بسيار سخت يا حتي غيرممكن به نظر برسد اما به‌تدريج بدنتان به اين برنامه عادت مي‌كند. به‌عبارت‌ديگر براي خوابيدن و بيدار شدن در يك زمان مشخص شرطي مي‌شويد و ساعت بيولوژيك بدن با اين شرايط هماهنگ مي‌شود. درنتيجه پس از مدتي به‌صورت خودكار در زمان مشخص از خواب بيدار مي‌شويد.

عوامل مزاحم را از خودتان دور كنيد

يكي از دلايل خواب زياد اين است كه در طول ساعات شب خواب باكيفيتي نداشته‌ايد. به همين خاطر صبح‌ها هم احساس خستگي مي‌كنيد و از هر فرصتي براي خوابيدن استفاده خواهيد كرد. براي اينكه بتوانيد در طول شب خواب خوبي داشته باشيد بايد بعضي از عوامل مزاحم را از خود دور كنيد. براي مثال مطمئن شويد محل خواب ازنظر تاريكي و سكوت در شرايط مناسبي قرار دارد. استفاده نكردن از تلفن همراه در ساعت‌هاي قبل از خواب هم مي‌تواند تأثير بسياري در كيفيت خواب شما داشته باشد.

پياده‌روي در نور خورشيد

حتماً در طول روز و به‌خصوص اوايل صبح زماني را به پياده‌روي اختصاص دهيد. جذب نور خورشيد باعث ترشح هورمون‌هايي در بدن مي‌شود كه خستگي را از شما دور مي‌كند و باعث مي‌شود انرژي لازم براي فعاليت را به دست آوريد.

از مشاور كمك بگيريد

شايد بارها با خودتان تصميم گرفتيد ساعت مشخصي از روز بيدار شويد و به كارهايتان برسيد، اما موفق نشده‌ايد. وقتي چند بار با چنين تجربه‌اي درگير مي‌شويد كم‌كم اعتمادبه‌نفستان را از دست مي‌دهيد و ديگر حتي خودتان هم حساب چنداني روي برنامه‌هايتان باز نمي‌كنيد.

اگر چنين تجربه‌اي را بارها داشتيد بهتر است اين‌بار براي درمان پرخوابي از يك مشاور كمك بگيريد. مشاورين با انجام تست‌هاي مختلف و مصاحبه باليني متوجه الگوي خواب‌وبيداري و سبك زندگي‌تان مي‌شوند و مي‌توانند برنامه مناسبي براي درمان ارائه كنند. به‌علاوه گاهي اوقات نياز است كه براي شروع درمان از بعضي داروها هم استفاده كنيد. به همين خاطر اگر دچار مشكل پرخوابي شده‌ايد. بهتر است راجع به آن از يك مشاور متخصص كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات رواني مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

اختلال پرخوابي چيست؟

پرخوابي يكي از انواع اختلالات خواب است كه باعث مي‌شود فرد در طول شبانه‌روز بيش از 9 ساعت بخوابد.

چه دلايلي براي پرخوابي وجود دارد؟

ساير اختلالات خواب مثل مشكلات تنفسي، افسردگي و همين‌طور بسياري از مشكلات جسماني مي‌توانند باعث بروز پرخوابي شوند.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع : علت خواب زياد چيست

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/4/30  ] [ ۲۲ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 2
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب